superHERO idamanku!!!

assalammualaikum wahai sang pembaca blogger..

bila haku dah kekeringan & kekosongan idea..
mulalah haku rasa blog haku nie macam tak berguna sebab langsung tak update entry..
rasa bosan je tengok blog haku kan sebab haku dah jarang update..

okey untuk sekian kali nya haku update entry yang merapu nie.
hihihi
zaman dulu -dulu korang ada tak berangan-angan macam haku???
nak jadi superhero..

time zaman haku jadi budak nakal dulu dulu..
superhero pilihan hatiku is power ranger, ninja turtle & sailarmoon..

why?? why?? why??
mesti korang pelik + ajaib kan??
kenapa superhero tue jadi pilihan haku..padahal banyak lagi superhero yang hebat-hebat + hensem + comel lain..

sebabnyaaa
kenapa haku admire sangat dengan superhero tue sebab
cara pertukaran superhero kat atas tue sangat unik..
perhh comel jee..
lagipun superhero yang haku pilih nie semuanya memerlukan antara satu sama lain untuk menewaskan musuh....
bergotong-royong gitu..(bukanya ego)
sifat yang patut dicontohi oleh semua manusia..
hidup ini perlulah bantu membantu antara satu kan..barulah hidup lebih bermakna dan ceria..




posing ala-ala superhero..
boleh ker gitu..
superhero kew superarab??
hihihi
apa-apa pun janji haku suka..

okey bye.
that all
thank for view
lot of lope..

2 comments:

Teenager Housemaid said...

arha kita sama!'dulu2 pun suka power rangrs, ninja turtle, sailormoon.
and then dragon ball..
teehee

poohrist said...

hihihi..wahh suka jugak ye superhero tue..
i like cik m.