Uniform sekolah pun jadi isu ka???

assalammualaikum..
salam wednesday yang ceria..

apa yang kecoh-kecoh nie??
pasal uniform sekolah pun nak gaduh kew??
aishh biasalah..manusia mana pernah ckup dengan apa yang diorang ada..
kalau jadi manusia nie tak mengkritik bukan manusia la namanya kan??

tadi masa haku belek-belek mukabuku wall haku, terpandanglah satu picture yang boleh menimbulkan perasaan marah rakyat malaysia..

picture apa?? picture nie la..



tak tahu lah rakyat negara mana yang buat picture nie??
agak-agak korang rakyat mana yang buat??
adakah rakyat malaysia sendiri?? or warga luar..
tapi dari segi penulisan nya macam orang malaysia je kan??
siapa setuju angkat kening..

okey berbalik pada isu diatas..
alah uniform apa pun,peduli apa kan??
bukan uniform pun yang nak belajarkan??
apa yang penting niat nak belajar tue yang utama..bukan niat nak melaram dekat sekolah..



cer tengok uniform dekat atas nie..
okey je kan.
kemas je,ada identiti tersendiri malaysia nie kan..

apapun uniform yang kita pakai yang penting niat harus betul..
jangan pandai mengkritik je..
aishh manusia manusia..

okey
that all
thank for view
lot of lope

3 comments:

Hanif said...

Ini joke budak2 Malaysia gak...dia nak seksi sikit..ehhehe

Hanif Idrus said...

Jom join Hanif Blog Bloglist
Hanif blog bloglist
Salam kenal….dan I follow sekali
Lepas letak sila komen yekk..

Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
Setiap hari saya akan merayau 10 blog di bloglist saya malah akan di ping ke Ping.busuk.
Entri anda juga akan dilink ke bloglist

poohrist said...

hanif- agaklah diorang nak seksi..
malaysia kan negara islam.
tak sesuai kowt..