mood Jiwang - Romantic disiang hari

assalammualaikum.
salam beautiful friday.
bangun pagi dengan mood yang agak tak stable..(masalah wanita sudah datang)
walaupun pagi jumaat ini sangat indah dan mulia..

hari jumaat nie haku nak cerita tentang love la pulak..
jiwang-romantik gitu..


apa korang buat jika korang diserang oleh
symptom-symptom jatuh cinta sidia & sidia...??(wahh banyak gitu)

pernah tak korang dengar perkataan nie dari sidia & sidia??

*rindunya dekat awak?kalau tak dengar suara awak sehari tak boleh tidur saya dibuatnya + minpi-mimpi lagi..
*awak jom kahwin awal!!(gelojoh gilaa)
*saya tak pernah jumpa orang yang sentiasa buat saya tersenyum hari-hari macam awak.(walaupun dalam mood marah)
*lagu nie saya nyanyi khas untuk awak(sambil petik gitar nyanyi dalam telifon)konon romantik la tue..lalalala
*sering tanya soalan macam nie dekat anda"apa yang awak rasa bila berkawan dengan saya"bahagia tak??
*saya tak nak awak jauh dari saya boley??
and bla bla bla..pot pet pot pet..

agak-agak apa korang buat ye??bila sidia & sidia dalam masa yang sama tunjukkan symptom-symptom macam nie??


kalau haku tahu apa yang haku buat and jawab??

*firstly haku kalau sidia dah tunjuk symptom-symptom macam nie haku terus ubah topik..
kekadang tukar topik yang langsung tak ada kena- mengena antara hidup & mati kitorang..
*timbulkan persoalan lain bila sidia & sidia ajukan soalan yang jiwang-romantik tue..(biar dia lupa apa yang dia tanya..)hahaha boleh tak??

*kalau susah sangat haku terus matikan handphone je..buat-buat bateri handphone kong..(walaupun sidia tahu bateri handphone haku baru caj..)hihihi
*buat-buat tak dengar & pekak sampai sidia give up,then terus cakap tak ada apa-apa lahh..(okey tak??)

*bila semua tektik-tektik kotor kat atas tak menjadi terus haku jawab macam nie je..
"kalau kita memang dijodohkan bersama tak payah couple pun still bersama kan"??
tak pun jawab macam nie je.."biar masa yang menentukan segalanya"..fullstop..



okey tak kalau buat macam tue??
bukan nya haku nak main tarik tali or nak main kejar-kejar dengan sidia.
maaflah hati saya belum boleh terbuka untuk fall in love lagi..
walaupun sidia terlalu caring merebut cinta haku
(wahh rebut kew?? perasan je lebih) tetapi dimata haku awak tetap teman yang baik & sangat romantik..(gituu)
biar takdir yang menetukan segalanya..
sorry..



that all
thank for view
lot of lope


3 comments:

Teenager Housemaid said...

saya selalu cakap..
err..sorry awak..saya tak ada perasaan..huhuhu..

LyNdA Aziz said...

hamboii . in lop ker ?

poohrist said...

cik m- ayat yang terbaik..hihi

lynda- no lah..