"hiking with pink red'

assalammualaikum.
salam cantik salam kacak untuk korang yang rasa dirinya sekacak aaroon aziz & secantik nora danish..

dah malas nak membebal panjang,mengarut bukan-bukan bikin hati panas saja,
entry kali nie just nak share picture je.
kepada yang tak nak tengok + meluat tak tentu pasal sila klik out
thank you.

picture yang disnap semasa hiking at bukit larut pagi tadi bersamaan 26/2/2012
layan je.

mak sampai tertido sebab keletihan.


with my adik

peace lagi

bajet je nie

nampak kurus tapi saya sihat

ala ala spider women

amacam best tak??
ala best ke tak korang ada??
hihihihi
pink red my favourite colour
itu je nak kongsi,
bye

that all
thank for view
lot of lope 
lo





5 comments:

LyNdA Aziz said...

ehhh . makin puteh la awak . pakai ape nie . huhuhu

poohrist said...

pakai ilmu putih..hahahah(duduk rumah saja)

Cik tikah said...

pernah gak pergi situ. penat sebab naik smpai atas sekali ^^

Teenager Housemaid said...

comelnya!! :DD

saya suka warna pink..=D

poohrist said...

cik tikah-best kan dekat situ

cik m- thank,
kita pun suka sangat kaler pink