assalammualaikum,
salam jumaat , salam penghulu segala hari..
pejam celik pejam celik..
dah sampai hari jumaat balik..
cepat betul masa berlalu sekarang..
but haku nie masih tak ada perubahan..
hikhik

dalam keghairahan menaip dekat google..
tertiba terpandang koleksi-koleksi rumah yang unik..
wahh memang sangat mengagumkan rekaan rumah sekarang yang terkini..
macam-macam bentuk ada..
dizaman era 2020 nie manusia menjadi semakin kreatif dalam melakar kediaman idaman diorang..

jom layan antara rumah-rumah yang unik dimata haku..

rumah kasut

aplikasi dari cartoon teletubbies





strawberry house





sumber-sumber en.google.

so apa macam??
menarikkan??
zaman sekarang nie apa yang  kita impikan semuanya akan terjadi asalkan ada MONEY money!!!
tiada yang mustahil dalam dunia serba moden sekarang kan??

kalau macam tue..
haku impikan sebuah rumah yang bentuk love..
perhiasannya semua bentuk love..
halaman rumah pun haku nak bentuk love jugak..
agak-agak boley tak buat??
haishhh mampu beranggan je lah kan??
hihihih

thats all
thank for view
lot of lope

8 comments:

Teenager Housemaid said...

nak rumah teletubbies!!!
hehehhe

poohrist said...

cik M comelkan??
hihii

Cik NiaLidia said...

hahahha nia pernah berangan nak rumah dan kereta bentuk love. hehe

jom join contest niaaa xD

http://nialidia.blogspot.com/2012/02/contest-aku-dan-quote-sahabat-vs-cinta.html

jemputan khas ni hehe

LyNdA Aziz said...

aku nak rumah macam dalam cita lord of the ring . rumah frado ! terbaikkk ....

W.N.G said...

comelnye teletubbiesnye.... nk satu hehe:)

poohrist said...

lynda-hikhik nanti kite buat yee..

w.n.g-ambik la..hihi

AzwanRamli said...

WOW....comel umah...berangan.

poohrist said...

azwan- comelkan..
berangan je lebih nie..hihiih