fair lovely And... fair lovely

assalammualaikum,
salam jumaat salam penghulu segala hari.
sempena hari jumaat yang mulia nie haku nak bagi sikit tip,
korang nilai lah sendiri sama ada boleh guna or tak kay?


korang pernah tengok tak iklan fair lovely yang paling latest??
yang berbunyi 'fair lovely & fair lovely'
apa??korang tak pernah tengok!!agak-agak la bro & sis kalau tak pernah tengok,
meh sini nak korek-korek mata korang..hahahah
buka je tv3 sure adanya..


korang tahu tak kenapa baru sekarang diorang buat iklan macam tue?
adakah disebabkan produk pembersih muka diorang tak mencapai tahap jualan memuaskan berbanding krim pencerahannya or sebab nak bagi tahu bahawasanya produk diorang lebih berkesan dengan mendadaknya apabila digabungkan krim pencerahan besama pembersih muka??


disini ada fakta sikit nak bagi dekat korang.
krim pencerah fair lovely sebenarnya sangat bagus dan berkesan untuk mengekalkan(tahan lebih lama) makeup anda,
tak percaya?? cuba try test tengoklah...
fakta ini haku dapat daripada beberapa orang jurusolek yang menggunakan produk ini sebagai layer pertama sebelum disapu bedak asas or lain-lain.
kata mak andam:sebelum letak foundation (bedak asas) letak krim pencerah fair lovely dulu serata muka then baru letak yang lain-lain..
dengar macam pelik kan tapi haku pernah try memang menjadi kowt..
pelik tapi true.!!??

haku rasa nie lah salah satu sebab iklan fair lovely tue dicipta & wujud kowt..
mana tak nya krim pencerahan lebih  banyak pemintaan dipasaran berbanding produk pembersih muka.
fakta or tak korang sendiri fikir okey.

*ada benda yang tersembunyi yang kadang-kadang lagi bagus dari apa yang kita miliki.



that all 
that for view
lot of lope.

10 comments:

Miss M said...

hee.. btol2..stuju sgt.. sy pn gne krim die jgak.. brkesan n ok sgt!!

poohrist said...

miss m- berkesan sangat kan??
i like

LyNdA Aziz said...

aku pakai olay . cam noo tu . hahahah

tapi memang pown adek aku pakai fair n lovely dah 3 3 taun ... nampak dia cerah dah ...

poohrist said...

kan kan kan..
terbaikk

Aminur said...

sy dah pakai selama 1 bulan. masih x cerah. nape? kena pakai berapa lama lagi yek? cbe bg nasihat sket. tx.

poohrist said...

aminur-insyallah pakai lagi setahun cerah la tue..hihihihhi

Wawa Juliet said...

Kena pakai pencuci dia sekali ke eh?

Wawa Juliet said...

Kena pakai pencuci sekali ke eh?

poohrist said...

wawa kita rasa kena pakai sekali untuk mendapat keberkesanan.
:)

ratukissdaniella said...

sy skg umo da 24 pkai f&l dr 12th...x pkai pencuci muka dy pn..pkai bio essence tp mmg bgus brkesan...mmg sgt trbaik di jadikn asas utama make up tnpa ksan smpgn..trgn sbnrnye nk try pki pncuci muka dy tp ntah???? x ter beli2????