untung ke rugi??

salam cantik & salam kacak untuk blogger-blogger yang amat haku cintai..
so macam manahari-hari mendatang ada baik??
hope hari-hari korang more baik dari haku..

sadness melanda dijiwa haku sejak dua menjak nie..
tak tahu lah sebab apa??
maybe teringatkan seseorang kowt??
perasaan,hati,jiwa dan jodoh adalah benda yang manusia tidak mampu menolak!
kekadang dia sedih,
kekadang dia gembira..
perempuan yang lemah macam haku nie,tak mungkin & mampu untuk  menahan..
hanya mampu mengharap dan berdoa semuanya akan baik-baik..

okey ketepikan perasaan haku yang sangat menyedihkan tue..
dah boley buat orang menyampah..
dalam sedih nie ada juga rasa kegembiraan bila seorang sahabat baik a.k.a sahabat sejati bakal mendirikan masjid tak lama lagi..



sangat-sangat gembira bagi pihak nya..
tahniah to my friend sebab bakal di puan kan tak lama lagi..
berita terkejut yang si bakal pengantin nie bagi dekat haku apabila dia nakkan haku jadi pengapit nye..
ohh my god..
haku tak pernah jadi pengapit kowt..
wedding cousin & abang haku sendiri pun mati-matian haku menolak untuk jadi pengapit..
kata orang tua-tua.selalunya jadi pengapit nie lambat jodoh betul ke??
and sebab nie lah haku tak nak jadi pengapit.hikhik.
lgipun orang pemalu macam haku nie..memang tak sesuailah jadi pengapit!!


so untuk kali ini pun haku mati-matian katakan tak nak jadi pengapit dia..
but she mati-matiaan nak haku jadi pengapitnya..
sangup penuhi apa sahaja pemintaan haku asalkan haku jadi pengapitnya..
katanya sahabat yang baik harus jadi pengapit untuk wedding sahabat baiknya..
wah terdiam kejap haku bila dengar dia cakap macam tue??

dengan beberapa syarat yang haku kemukakan dekat dia..
dia setuju haku jadi pengapitnya..
wah bajet artis lah kau nie?cik lady oii ingat kau cantik sangat kew??
minta jadi pengapit pun bersyarat  bagai..


so pertama kali nya haku setuju untuk jadi pengapit,
for both wedding pulak tue!!
hihiih
ini semua sebab engkau wahai sahabat baik ku.

.
that alls
for today
thank for view
lot of lope



6 comments:

Hareez Haiqal ™ said...

haha~ untunglah tuh~

poohrist said...

@Hareez Haiqal ™
hikhik okey la kalau untungkan?

Teenager Housemaid said...

wah jadi pengapit..
lepas ni mesti pengapit tu pulak bersanding..
kekeke

poohrist said...

@Teenager Housemaid
wah mudah-mudahan masin la mulut cik M ye..
hikhik

Cik tikah said...

bestnya, x pernah rasa jadi pengapit la. hehe..

poohrist said...

@Cik tikah
sama lah..nie baru first time..