Lagi-Lagi Kahwin..!!!

assalammualaikum salam satu malaysia..
bila start tak update haku akan jarang update but bila start update habis setiap masa & saat haku nak update..
hikhik..

how yours weekend??
korang pergi mana??
bagi haku..
weekend kali ini sangat-sangat lah busy..
sebab ada majlis  perkahwinnan at ipoh..
selama dua hari dua malam berulang alik dari taiping pergi ipoh..
perhh penat gile..
bangun awal tidur lambat..
itulah aktiviti harian weekend haku..

so sebut pasal kenduri kahwin ini..
yang paling lemah is haku lah orangnya bukan apa..
setiap kali haku hadiri majlis perkahwinan,setiap kali itu lah soalan
BILA NAK KAHWIN???
akan menyelubungi haku......
oh god..
tak ada soalan lain ke makcik-makcik nie??!
cer tanya haku bila nak kaya kew??
bila nak jadi model kew??(model sangat)
apa kew..baru lah sedap sikit nak dengar..
nie tak habis-habis tanya kahwin kahwin kahwin..
rimas mak..NYAHH..hikhikhi

to alls makcik-makcik.
dengar sini ye!!!
saya SITI SHARIHA,yang bernumber kad pengenalan 90051308----.
disini saya ingin menyatakan bahawa saya tidak akan mendirikan masjid dalam masa terdekat mahupun dalam tahun ini..tahun depan insyaallah ye..(hikhik)
jika dicepatkan jodoh saya insyaallah saya akan buat satu sidang media untuk mengumumkan ye..
salam sayang dari saya yang anda nantikan majlis perkahwinan..
thank you..


jom layan jap picture-picture yang haku sempat posing time wedding haritue..


my mom

with kak ipar

abangku dan isterinya tak puas naik pelamin kowt hari tue

pakaian yang tidak disengajakan nak pakai sedondon.i like

me again

pelamin yang simple but  nice

cenderahati untuk tetamu dikasihi

alamak picture pengantin tak ada lah..
hikhik
coming soon lah yew..
bagi korang teruja sikit..
tunggu kalau nak tengok picture pengantin yang serba purple pesalinannya..
sangat cantik dimata ku..
hikhikhi
good night..bye bye

that alls
thank for view
lot of lope.

7 comments:

LyNdA Aziz said...

makcik . pelamin dia cantik larh . simple . tapi bunga kat belakang tu buat nampak cun ! and seketul rroti besar kat depan tu lagi cun ! simple but superbb !

poohrist said...

tema purple pink nie..smart kowt
haku paling suka kerusi bentuk roti tue..
comel jew kan...

Ros said...

Salam ziarah....

fieda said...

kita terperasan pelamin tu comel la kaler bunga nya..

EZAD AMIR said...

hahahha...anda lahir tahun 90...kita sebaya...lex ar dlu ckp kt diorg,awal lg kot kawin...keh3

poohrist said...

thank sudi ziarah sini

poohrist said...

fieda- comel kan bunga tue..
saya pun suka..

ezad-itu lah pasal muda lagi kowt..masih mentah dalam soal berumahtangga..tak gitu..hikhik