"Segmen : Jom Terjah dan komen"

saya suka brcakap

salam hormat,
to all bloggers..
malam ni lady nak layan satu segmen yang telah ditagkan kepada haku oleh seorang teman rapat..
she is hazel ..
thank bebe sebab sudi tag lady..
segmen ni dibuat oleh seorang blogger otai..
she is yuyue

segmen nya bertajuk jom terjah dan komen..

first,
wajib letak banner yang kat bawah ini.

second.
story mory lah sikit tentang blog anda.


blog lady bertemakan pink biru + simple + tak menarik sangat pun sebab lady ini boleh dikategorikan dalam kumpulan budak hingusan dalam bidang blogging nie..so banyak yang perlu lady belajar,
sila tunjuk ajar..
blog lady ibaratkan bagai kertas lukisan yang boleh dicoret-coretan mengikut perasaan & mood lady.
thats alls.


third
perlu ditagkan kepada beberapa blogger..

orang yang bertuah untuk ditagkan oleh haku is..

1.moi liana 
2.arezura
3.budak wangi


to rakan-rakan blogger haku selamat mencuba yew..
segmen ini akan ditutup pada
7/12/2011



that alls
thank for view
lot of lope

4 comments:

mademoiselle liana said...

yenkiu ye ct,....cmna ni...ltk gmbr 2 then cter jela ek.....

poohrist said...

@mademoiselle liana

yup btoi..
buat macam tue ja

deyLa aenieLLa said...

dari segmen yg sme, nice blog

poohrist said...

@deyLa aenieLLa

heheh..
bagus la.
sama2 kita join yew..