lepas azab!!

saya suka brcakap


salam..
to all blogger-blogger,
5 december 2011..yang mulia ini..
lady harap korang sihat-sihat yew macam selalu..
kalau rasa ada yang tak sihat tue..
lady sarankan baik lah cepat-cepat pergi hospital..
bukan apa sekarang nie kan cuaca tak menentu kadang-kadang hujan,kejap panas,nasib tak salji jew kan???..
ditambah pulak penyakit yang pelik-pelik..
lebih baik korang semua jaga kesihatan tue..
agak-agak rasa tak sedap badan jew terus pergi klinik or hospital okey..
untuk meggelakan daripada benda-benda yang tak diinginkan terjadi & berlarutan..

hari ini..
lepas dah berhari-hari memendam rasa & perasaan..
finally!!
dapat jugak menonton movie cerita Ombak Rindu lakonan aaron aziz and maya karin,
with my brother & dia girlfriend + my younger sister..

photo by en.google
cerita ini memang terbaik terbaik terbaiklahh..
berbaloi-baloi haku beratur panjang-panjang untuk beli tiket + terpaksa melagut dalam panggung sebab dapat seat depan..
cerita nie sangat-sangat mengguris hati + sedih,
sehingga megalir jugaklah airmata degil haku tengok movie nie..(ishhh memalukan jew)
first time haku menagis dalam panggung taw!!
semua gara-gara cerita OMBAK RINDU nie la..
aish i like this movie and to penulis novel ombak rindu syabas sebab hasilkan karya yang sangat bagus..
tak puas menonton movie ombak rindu ini..
besok haku nak pergi cari novel die pulak..
to aaron aziz and maya karin lakonan korang sangat perfect & mantap.
sebab lakonan korang haku menagis..
tak lupa juga to lisa surihani & bron palare..
kehadiran anda dalam movie ini sangat membantu..
lakonan korang memang menjadi & sangat bagus...
(perhh lady dah macam pengkritik lakonan pulak hahah)
haku bagi 99/100 untuk movie nieee...

kepada korang-korang yang belum sempat nak menonton movie nie haku sarankan korang baiklah pergi tengok..nanti rugi taw!!
kalau nak pergi menonton tue jangan lupa bawak tisu sekali..
heheheh

bergambar dgn poster pon jadi lah..

okey that alls..
thank for view
lot of lope


4 comments:

Teenager Housemaid said...

saya bergambar dgn aaron aziz punye poster..hehehe

poohrist said...

@Teenager Housemaid
hahah
okey apew kan??
janji ada right..

Teenager Housemaid said...

haha...betul3x...
tapi masa tangkap gambar tu..semua org tgk kekeke..

poohrist said...

@Teenager Housemaid

hahah
sama la dengan kita..
time tangkap gambar pun orang pakat-pakat tengok malu gak..
tapi apa kisahkan..
janji kita happy..
hahahah