Free service has to stop

saya suka brcakap

assalammualaikum and good evening
to all blogger cute dan kacak yang sudi singgah dekat blog haku yang tak berapa cantik nie...
sebab koranglah haku masih berminat + sayang kat blog haku nie & nak ber entry..

tanggal december 12 jam 2300 nie..
mood sedih ++++
disebabkan haku teringatkan seseorang..
and terima berita bahawa
shout mix free akan ditamatkan tempoh nya pada tahun ini..
uwahhh so sad..
mulai tahun hadapan kalau nak guna shout mix kena bayar..


perhhh
nak bayar duit ptptn pun payah..
nie nak bayar shoutmix..
memang taklah kan..
hehehee
adat manusia nak benda free je kan??!!

so lepas nie nak guna apa ye??
cbox or shoutcamp??
kalau haku belum lagi tahu nak guna apa sebab tak ada mood lagi nak tukar..
hahaha

okey la sampai sini dulu
bye

6 comments:

LyNdA Aziz said...

shoutbox macam xbest ja .

poohrist said...

@LyNdA Aziz

habis nak guna apa yew?

rATU bIDADARI cHENTA said...

xmoh lah sedih2=]

Teenager Housemaid said...

aduhh..saya pun tatau nak pakai ape...pening pale..dah la xpandai sgt bnde2 mcm ni..huhu

poohrist said...

@rATU bIDADARI cHENTA

:)

poohrist said...

@Teenager Housemaid

tue la kite pon tak pantai sangat bab-bab nie..