haku tulis engkau terasa kenapa??

assalammualaikum,
salam berhari isnin.

hidup nie kadang-kadang bosan jugak kalau tak kerja a.k.a tanam anggur ni kan?.
jadi suri rumah sepenuh masa + practice jadi wife sila lah muntah 10 baldi.
bukan nya haku tak nak kerja tapi setiap kali dapat kerja macam-macam pulak kesulitan yang ada,
aishhh bila agaknya kesulitan ini akan berambus dari hidup haku?
dah tak tahan hidup dengan masalah yang tiada kesudahan nie..
cewahh bajet banyak masalah macam ahli korporat + artis popular je.

back to story isu terasa sana,terasa sini makin berleluasa dikalangan warga facebook
aishh haku baru update status dekat facebook ada saja yang terasa + perasan,
padahal status haku tak ada kena mengena dengan sesiapa yang menjadi friend dekat Fb haku..

aduii kalau macam nie tak payah lah update status,sebab masing-masing nak terasa kan!!
apa yang haku tulis adalah pendapat + apa yang belaku dalam kehidupan seharian haku.
haku tak akan update yang berkaitan dengan warga Fb haku la.
ingat haku tak pandai jaga hati manusia ka??

lepas nie tolong please please ye jangan terasa + perasan dengan apa yang haku update ok?
haku sayang semua warga Fb + kawan-kawan haku.
haku tak akan burukkan or cerita pasal korang ok.
jangan salahkan haku bila update status ye.
maaf.

saya tak besalah!!!

that all
thank for view
lot of lope 


10 comments:

LyNdA Aziz said...

betul betul betul . semua nak terasa . apa kes kan .

Siti Nurhuda Husna Zulkarnain said...

Biasalah tu. Mungkin dorang baca status tu masa tengah emo. Sebab tu sentap tak pasal-pasal.

poohrist said...

susahkan kalau nak update status,semua nak terasa hati.

poohrist said...

aishh macam-macam perangai manusia sekarang kan?!

poohrist said...
This comment has been removed by the author.
chemay said...

biasa laahh.
bila diri dah salah.
orang lain tulis apa2 pon nak sentap.
kann?
hehe
:P

poohrist said...

chemay- tu la..sendiri makan cili sendiri terasa pedasnya..

RoslanPutra said...

emmm... saja cari pasal la tu... jangan gaduh2 sebab facebook.... perasan lebih laa orang gini..

poohrist said...

tu la..perasaan je lebih..hihi

manusia3

faradiyana mutussin said...

besala tue...