baby bienda

assalammualaikum,
salam berhujung minggu.
huhh nak keluar pun tak best sebab hujan duduk rumah update blog la jawab nya.

tengah bosan-bosan jejalan sana sini at facebook tadi terpandang lah satu picture baby comel nie,

wow penyanyi + pelakon bienda (Nor Razlinda Razli) & pasangannya Kamarul Zariman Abd rahman telah dapat baby perempuan yang comel,
lahir tanggal 26 february 2012 dengan berat 2.95 kg di hospital swasta.

alo comel nya..

hamboii berbelit lidah nak sebut nama baby comel yang diberi nama Lavienda Namiraz hasil dari gabungan dari nama pasangan ini dan ilham dari sebuah telenovela latin yang digemari & kerap ditonton oleh bienda semasa hamil nya..

alhamdullillah dah ramai nampak nya pasangan selebriti tanah air menjadi ibu dan bapa tahun nie ye..
diharapkan kehadiran cahaya mata dan orang baru dalam hidup mereka akan memberi lebih sinar dan kejayaan..
amin..

that all
thank for view
lot of lope

1 comment:

Hafizah Zainal Abidin said...

Nice blog ! Btw..Da Follow blog ni..Follow , like , n vote la blog yg xseberape cute ni plk.. http://mynameishafizah.blogspot.com/ :)