follower yang tak seberapa!!

assalammualaikum
selamat berhari jumaat.

rasanya dah 4 hari tak update entry baru kan..
sebab sekarang haku tengah seronok berblog walking..
rasanya dah banyak blog yang haku jejak & singgah 2 3 menjak nie..
suka sangat taw dapat kawan baru..hihihihi

so entry kali nie haku update khas untuk follower haku yang ke 191..
tahniah-tahniah to diri sendiri kerana dah mencapai follower 191.
walaupun baru 191 follower tapi haku tetap berbahagia okey..
lantak la orang nak kata haku apa pun janji haku ada!!
hihhhihi


ini dia follower yang bertuah kerana mendapat tempat ke 191.
kenapa wujud entry follower 191 ini..
sebab haku suka dengan no 191..
and tak ada sebab lain itu saja..
sudah jangan ditanya lagi.
jom jom kenal siapa follower yang dimaksudkan ini.

Faradiyana mutussin atau nama sebenar siti nurfaradiyana binti mutussin,
seorang student lepasan stpm,
dan menggunakan warna hijau sebagai warna tema blog nya..
bagi saya awak seorang yang comel.
wish you luck in your life.

kalau nak lebih mengenali gadis yang menggelarkan diri nya farah ini sila klik sini
thank you


that all
thank for view
 lot of lope

7 comments:

Afiq Yassin said...

nice entry..

jom terjah entry afiq yang baru
http://afiqyassin.blogspot.com/

faradiyana mutussin said...

thanx ya..
cyunk awk byk2..hahhahaha...

poohrist said...

faradiyana-hihihihi
sayang awak ketat-ketat lah..
:D

Mohd Ridwan said...

Gambaq kita kat printscreen awak...!

poohrist said...

mohd ridwan- ye gambar awak disitu..
sangat kacak ye..hihihihi

faradiyana mutussin said...

poohrist-saya ltak awk kat bloglist sya!!!

poohrist said...

wow trharunya..
thnk you.